Wij hebben verstand van werk en alles wat daarmee samenhangt!  Wie zijn wij

Alweer een kandidaat goed op weg geholpen!

Een prachtige recensie gekregen.
Wil ik graag delen en ben ik ook trots op.
Dank Caroline van  Sluys, heel graag gedaan!

Alice heeft mij enorm geholpen. Ze was een fijne coach op alle vlakken, ook een steun in een tijd die niet altijd makkelijk was voor mij. Ze kan zich heel goed inleven, is altijd enthousiast, heeft veel ervaring en heeft me op veel ideeën gebracht. Ze gaf me inzichten in waarom het werk wat ik deed mij onbewust veel energie kostte, waarom ik op verschillende werkvloeren vastliep. Daarmee hebben we samen uitgevonden wat mij juist energie geeft en wat goed voor me is! Een super coach! Caroline van Sluys

Terug naar het overzicht

" Verbetering kan niet zonder verandering "