Wij hebben verstand van werk en alles wat daarmee samenhangt!  Wie zijn wij

Loopbaan trajecten met inzet van Golden Personality Type Profiler 

AHO Consultancy is gecertificeerd door Pearson om te mogen werken met de Golden Personality Type Profiler. Deze test gebruiken wij voor loopbaan trajecten en trainingsdoeleinden om meer inzicht te krijgen in je talenten. Er zijn geen goede of foute types, ieder type is uniek.

Wij hebben zeer positieve ervaringen met deze test als loopbaan tool, die we inmiddels meer dan 500 keer ingezet, vooral in de kinderopvang, jeugdzorg, welzijn en cultuur.

De test kun je maken op een digitaal platform en duurt ongeveer 25 minuten. Je ontvangt daarna een rapportage van 16 pagina’s met daarin informatie over welk type jij bent, je sterke kanten, groeimogelijkheden en motivatiebronnen. Ook staan er vragen ter overweging, die wij gebruiken als uitgangspunt voor het verdere traject.

Voor wie?

De test is geschikt voor iedereen die een loopbaanvraag heeft of meer inzicht wil krijgen in talenten, groeimogelijkheden en motivatiebronnen.

Onze dienstverlening bestaat uit

Toegang geven tot het maken van de test
Uitgebreide rapportage van 16 pagina’s (ingebonden)
Een loopbaangesprek naar aanleiding van de test

Resultaat

Inzicht in de sterkte kanten
Zicht op je groeimogelijkheden
Grip op je motivatiebronnen

Kosten

€ 250,–
Voor teams of meerdere trajecten bij een organisatie / bedrijf is korting bespreekbaar.

Hebt u belangstelling?

Neem contact op met AHO Consultancy BV, Alice Hendriksen Oostereng, telefoonnummer 06 51153451 of via ons contactformulier.

" Verbetering kan niet zonder verandering "