Wij hebben verstand van werk en alles wat daarmee samenhangt!  Wie zijn wij

Aanbod Werk bedrijven

 Sinds 1999 werken wij voor verschillende WSW bedrijven en de huidige opvolgers daarvan. Hierdoor zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen in het veld.  Onze opdrachten hadden altijd als kenmerk, opereren op het snijvlak van sociaal naar commercieel.

Gezien de politieke ontwikkelingen is het steeds meer van belang aan te sluiten bij het bedrijfsleven. Wij leggen gemakkelijk contacten met bedrijven en zijn in staat nieuwe ontwikkelingen en beleid helder uit te leggen om zo tot duurzame samenwerkingsafspraken te komen. Geheel aansluitend op de huidige ontwikkelingen, waarbij we het belang van de kandidaten niet uit het oog verliezen!

Wij hebben onze expertise inmiddels bewezen tijdens opdrachten ten behoeve van de afdelingen detachering, het inzetten van interim management, reorganisaties en het uitvoering van re-integratietrajecten.

Voor wie?
Alle Werkbedrijven en andere opvolgers van voormalige WSW bedrijven en samenwerkingspartners, die behoefte hebben aan advies en/of betere aansluiting met de bedrijven in hun regio.

Onze dienstverlening bestaat uit
– Interim management, ad-hoc of voor veranderingstrajecten;
– Organisatie advies en reorganisaties;

– Adviseren en uitvoeren van in te zetten re-integratieaanbod (commercieel en zowel naar eigen als externe partners );
– Uitvoeren van re-integratie trajecten.

Resultaat
Deskundig aanbod, resultaat gericht zowel op het gebied van advisering als uitvoering.

Kosten
Afhankelijk van de inzet en uitvoering per project.

Wij werken doorgaans met marktconforme prijzen.

Hebt u belangstelling?
Neem contact op met AHO Consultancy BV, Alice Hendriksen Oostereng, telefoonnummer 06 51153451 of via ons contactformulier.

" Verbetering kan niet zonder verandering "